remember sunnybeachnollsex

vi åkte till bulgarien, vi blir glada av att resa bort det är därför vi gör det... Det ger en massa roliga minnen att ta md sig hem, bland dem fotografier. Som jag bläddrar bland ikväll och minns hur det var, den där veckan i sunny beach.
det var nikki,mickanellan.Lovisa 

elisabethoch så lisa o malin förstås! 

Det jag minns bäst är alla härliga dagar på stranden,,där vi låg och solade varje dag vid piratskeppet, en strandbar i sunny beachs centrum. Där låg man för det mesta still och solade, läste en bok, köpte jordgubbar, eller uttryckte sin kärlek för varandra ;)
 men ibland drog vi ut på äventyr, Nikki och ellan var modigast,,,som åkte jetski med fulla tyskar :D.. som tur är hittade de tillbaka till oss på stranden igen, , vid de blå parasollen..., en dag kom alle o max och hälsade på oss vid piratskeppet, det kändes lite som hemma.skönt.Det fanns även personer man helt enkelt inte lyckas förtränga:
och stunder vi minns med en djup suck, som i, ta mig härifrån. .men iallafall,. efter stranden gick vi längs flowerstreet hemtill vårt asgrymma  HOTEL, eller hur mickan :) . längtar tillbaka! Iband kändes det som om man var en sköldpadda när man gick hem, så seeegt....då fick man stanna och vila nånstans på vägen,det kan vara skönt,underligt ja,,men det var vi allihop. jag med.< så jag ska inte säga något. Elle tappade skon i en gatubrunn en dag, det var jätteroligt tyckte vi då.Fast egentligen var det nog inte så kul.

Det var soligt, sen ösregnade det = en regnbåge.
+=



på kvällarna gick vi ut och åt många mysiga middagar,
här är vi hos Alex, och firar Ellan.hon fick världens finaste ros:)! här är vi på grabbarna bus om jag inte minns fel,  och dricker öl ;) ser  det ut som!! .,,,och lite annat..Nikki och malin var bäst på att äta efterrätt iallafall, och efter det så var ju middagen i princip över,bara nåra tequila först, innan vi går... sen var det dags att gå till ett annat ställe, det var då festandet tog fart.

Det finns två  kategorier festbilder:
1.De som är suddiga.

2.De som berättar något om en själv som man inte visste. (eller visste att man förevigade!)
<--den malinminen säger "shit vad sa jag nu, lisa vi drar efter den här drinken :D"
==mer=FEEST! 
ÄNNU MER fest..:)dansa på ett bord innbär..att någon måste plocka undan fort som f*n. hahahaoch massa roliga bilder, personer, minnen, allt. underbart-


AVSLUTNINGSVIS NÅRA KORTA SAKER VÄRDA ATT MINNAS:


Vi var i burgas och åt glass.Då var mickan klart sötast =). . .


Malin gjorde sin efterlängtade manikyyyr :D najs najs.


Nikki är otroligt söt när hon får sina små fräknar på nosen.


Alla härliga affärer utmed flowerstreet-


slutligen.flygresan hem...

the end.



ps.bilderna är fotade av alla oss tjejer,det blev en hel del =)


Kommentarer
Postat av: Malin

FY FAAN! jävlar, vilken nostalgi som sköljde över mig som alla de sju haven på en gång! Wii, vad kul vi hade! Och attans, att du hann före mig med bilderna. Detta inlägget är OSLAGBART, precis som VI, och SUNNY BEACH 06!!

2006-09-12 @ 22:52:29
Postat av: elisabeth

Så fint du gjort och en sån massa saker vi varit med om! Ibland känns det inte som att det gått tre månader, det känns snarare som att vi fortfarande springer på stranden, letandes efter den perfekta sanden och det finaste vattnet... och dunk dunk från lazur sitter ännu kvar, ibland som ett litet pip. Det var värt allt, för vi hade det bra och du är söt, sötare, sötast!

2006-09-12 @ 22:54:02
Postat av: Anna

Jättefina bilder! Ni måste haft väldigt, väldigt roligt :)

2006-09-23 @ 16:25:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback